Swinkels Family Brewers

To get an idea of what we can offer you, check out the participating companies of this year's edition!

Wij zijn Swinkels Family Brewers, een 100% onafhankelijke familiebrouwer van mooie bieren als Bavaria, Cornet en La Trappe. We ondernemen al 300 jaar vanuit onze gezamenlijke passie voor bier en een goed gevoel voor kwaliteit. Met ruim 1.800 collega’s werken we wereldwijd samen om het beste uit onszelf te halen en de brouwerij nog mooier door te geven aan de volgende generatie.
We zijn 100% onafhankelijk. Hierdoor doen wij dingen anders dan anderen, kunnen we dingen anders doen. We ondernemen met beide benen op de grond. Van huis uit hebben we meegekregen om onze eigen koers te varen, de wereld in te gaan en om door te zetten als je ergens in gelooft. Deze eigenschappen merk je, die proef je. We vermouten ons eigen gerst en beschikken over een eigen mineraalwaterbron. Zodoende kunnen we de continue kwaliteit van onze producten garanderen. Allemaal vanuit onze passie om de wereld te laten genieten van ons bier.

Als medewerker sta je aan de basis van het succes van de organisatie. Om je in staat te stellen het maximale uit jezelf te halen, investeert Swinkels Family Brewers in een cultuur die op groei gericht is en waarbij leren centraal staat. Hierbij verbeteren we ook de interne mobiliteit. In 2019-2020 wordt o.a. in de bottelarij een strategie ontwikkeld en geïmplementeerd waarmee het leerproces van onze medewerkers maximaal wordt ondersteund en waardoor ze beter inzetbaar zijn.

Er zijn binnen Swinkels Family Brewers genoeg carrièremogelijkheden. Zo hebben we vacatures in verschillende vakgebieden, zoals: Marketing & Sales, Operations, Logistiek & Supply Chain, Service & Onderhoud, Brewing & Engineering, Quality en Staf afdelingen (HR, Finance, IT, Data, Legal etc.). Voor ons complete aanbod ga je naar https://careers.swinkelsfamilybrewers.com/go/Vacatures/887502/

Stage & Afstuderen
Bij Swinkels Family Brewers staat de (persoonlijke) ontwikkeling van talent centraal. Niet alleen de ontwikkeling van ons eigen talent, maar ook die van aanstormend talent buiten onze organisatie. Jouw frisse blik en opgedane kennis kunnen wij ongetwijfeld goed gebruiken bij de realisatie van onze ambitieuze doelstellingen en verdere internationale groei!