Ahold Delhaize presentation

This event is also open for English-speaking students, so visit https://www.aholddelhaize.com/about/ for the information in English.

Who are we?

Albert Heijn is al meer dan 130 jaar beeldbepalend in boodschappen doen. Zo vullen we iedere dag ongeveer vijf miljoen borden en zijn met meer dan 1.000 winkels letterlijk onderdeel van het straatbeeld. We zijn er altijd en overal voor onze klanten. Daarbij helpen we hen het maximale uit hun dagelijkse leven te halen, met steeds een unieke mix van waar voor je geld, beter eten en gemak voor jou. Zo bieden we alle ingrediënten voor een beter leven. Voor iedereen. Daarbij zijn we steeds meer op weg van kruidenier naar een foodtech bedrijf. We staan middenin de samenleving. Niet alleen vanuit klantperspectief, maar ook als werkgever: we werken met ruim 100.000 gemotiveerde en hardwerkende collega’s in de winkels in Nederland en België, bij e-Commerce, Distributie en Logistiek, bij Albert Heijn to go en in België. Albert Heijn is onderdeel van Ahold Delhaize, actief in 10 landen met meer dan 20 retailmerken.

Ahold Delhaize is één van de grootste food-retailers van de wereld en toonaangevend in zowel supermarkten als in e-Commerce. Met onze sterke lokale merken bedienen we wekelijks meer dan 54 miljoen klanten in Europa, de Verenigde Staten en Indonesië. Er werken bij ons meer dan 410.000 collega's in bijna 7.000 (online) supermarkten. Vanuit het Ahold Delhaize hoofdkantoor in Zaandam en vanuit huis werken we iedere dag aan onze missie om het leven van onze klanten een beetje beter en makkelijker te maken.

This event is for Ba2 and higher.