Swinkels Family Brewers field trip

Tijdens de fieldtrip van Swinkels Family Brewers maak je kennis met ons familiebedrijf en natuurlijk Econometrie in de praktijk. Deze dag wordt georganiseerd bij het Bavaria Brouwerij Café, die zich dichtbij de brouwerij bevindt.

We beginnen de dag met een presentatie over ons bedrijf waarin je meer te weten komt over wie wij zijn, wat we doen en hoe we zijn ontstaan. Na een kleine pauze zullen we doorgaan met een korte presentatie over Econometrie in de praktijk bij Swinkels Family Brewers. In deze presentatie krijg je verschillende voorbeelden, dilemma’s, hoogtepunten en toekom- stige plannen te horen. We maken het natuurlijk zo interactief mogelijk.

Na de presentaties zullen we met zijn alle gaan lunchen in het café. Tijdens de lunch is het uiteraard ook mogelijk om vragen te stellen aan onze collega’s. Na de lunch krijgen jullie een rondleiding door onze Mouterij, Brouwerij en Bottelarij. Tijdens deze rondleiding zul je nog meer te weten komen over ons mout, het brouwproces en natuurlijk andere processen o.a. in onze bottelarij. Tijdens deze tour gaat er een collega/ familielid mee en een collega van Business Intelligence. Samen zorgen zij ervoor dat je een goed beeld krijgt van ons familiebedrijf maar ook van al onze processen/werkzaamheden rondom econometrie en wat we inmiddels al hebben bereikt binnen onze organisatie.

De dag sluiten we uiteraard af met een borrel waarbij je een heerlijk biertje kunt proeven uit ons uitgebreide portfolio.

This event will be in Dutch and is open for Ba3 and higher.