Milliman

Over ons

Milliman is een van de grootste onafhankelijke consulting firma’s binnen de verzekeringssector ter wereld. Milliman is opgericht in 1947 in Seattle en heeft wereldwijd meer dan 3,000 werknemers verdeeld over 59 kantoren. De kantoren van Milliman Insurance & Financial Risk Benelux in Amsterdam, Brussel en Luxemburg werken nauw samen en bestaan in totaal uit ongeveer 50 consultants.

Bij Milliman houden wij ons bezig met alle kwantitatieve aspecten waar verzekeraars mee te maken hebben. Wij doen projecten op het vlak van quantitative finance, actuariële wetenschappen en data analytics, en zijn regelmatig betrokken bij M&A-trajecten van verzekeraars. Tot onze opdrachtgevers behoren naast verzekeraars ook banken, private equity firma’s, overheidsinstanties, zorginstellingen en non-profit organisaties.

Mogelijkheden

Je kan bij ons altijd solliciteren voor een startersfunctie als consultant. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een stage te lopen of je masterscriptie te schrijven. Een stage of scriptie is een unieke gelegenheid om onze organisatie beter te leren kennen en te kijken of je enthousiast wordt van ons werk.

Wat wij zoeken

Wij zijn continu op zoek naar kandidaten met een passie voor kwantitatieve onderwerpen, die willen helpen om onze groeiambities waar te maken. Consultants van Milliman onderscheiden zich door hun expertise, gedrevenheid en ondernemerschap. Wij zoeken excellente studenten met sterke sociale vaardigheden, en de drive om zich verder te ontwikkelen binnen quantitative finance, actuariële wetenschappen en/of data analytics.

Neem voor informatie over stagemogelijkheden en startersfuncties contact op met talent.benelux@milliman.com.

Ontwikkelmogelijkheden

Wij bieden je een uitdagende en inhoudelijke baan met verantwoordelijkheid vanaf dag één. Verder krijg je bij Milliman veel vrijheid om je ontwikkeling zelf vorm te geven. Voor junioren is het erg gebruikelijk om naast hun werk als consultant een relevante post-master te volgen, en na een aantal jaar werkervaring behoort een secondment naar een van onze buitenlandse kantoren ook tot de mogelijkheden.

Werken voor Milliman betekent: 

  • Getalenteerde en gemotiveerde collega’s die altijd bereid zijn je te helpen;

  • Een flexibele werkomgeving, je beheert je eigen agenda;

  • De vrijheid om je eigen professionele ontwikkeling vorm te geven