First Technology

Wie zijn wij?

First Technology is een organisatie met gedreven professionals met een passie voor technologie. Door vakmanschap ontwerpen, bouwen en onderhouden wij innovatieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Deze oplossingen leveren een impactvolle bijdrage aan het verbeteren van de operationele performance van onze klanten. Aan deze digitale transformaties werken we zij aan zij met onze collega’s van First Consulting die de functionele kennis van de bedrijfsprocessen en ervaring met organisatieverandering inbrengen.  

Onze IT-professionals zijn analytisch sterk, creatief en gedreven. Een technisch vraagstuk hebben ze snel doorgrond en ze zetten altijd dat extra stapje voor een goed resultaat en hoge kwaliteit. Een gezonde dosis lef, doorzettingsvermogen en technische vaardigheden maken het pakket compleet. Als starter bij First Technology krijg je tijd en ruimte om je technische talenten te ontdekken en ontwikkelen en maak je een steile leercurve door. 

Analytisch vermogen omzetten in doeltreffende daadkracht?

Onze consultants combineren denk- en daadkracht in het tot stand brengen van slimme, hoogwaardige oplossingen. Op gedreven en nuchtere wijze maken zij de vertaalslag vanuit de strategische richting van een klant naar de bedrijfsprocessen, organisatie en IT. Zij schakelen moeiteloos tussen management en werkvloer en tussen strategie en uitvoering en hebben een constante focus op meetbaar resultaat. We maken altijd waar wat we beloven.

Het maximale uit jezelf halen?

Persoonlijke ontwikkeling en plezier staan bij ons hoog in het vaandel. In onze organisatie zijn de lijnen kort en geven wij je zowel als startende als ervaren consultant snel veel verantwoordelijkheden en daarmee een steile leercurve. Hierin kies jij samen met je mentor je eigen ontwikkelpad: doorgroeien naar een projectmanagersrol, een verbreding als consultant of juist een specialistische rol. Persoonlijk ontwikkelen vanuit je project vinden we belangrijk, maar altijd in combinatie met training, mentorschap en goede zelfreflectie. Daarnaast organiseren we zes keer per jaar uitdagende en vooral gezellige events.