Ahold Delhaize

This event is also open for English-speaking students, so visit https://www.aholddelhaize.com/about/ for the information in English.

Who are we?

Albert Heijn is al meer dan 130 jaar beeldbepalend in boodschappen doen. Zo vullen we iedere dag ongeveer vijf miljoen borden en zijn met meer dan 1.000 winkels letterlijk onderdeel van het straatbeeld. We zijn er altijd en overal voor onze klanten. Daarbij helpen we hen het maximale uit hun dagelijkse leven te halen, met steeds een unieke mix van waar voor je geld, beter eten en gemak voor jou. Zo bieden we alle ingrediënten voor een beter leven. Voor iedereen. Daarbij zijn we steeds meer op weg van kruidenier naar een foodtech bedrijf. We staan middenin de samenleving. Niet alleen vanuit klantperspectief, maar ook als werkgever: we werken met ruim 100.000 gemotiveerde en hardwerkende collega’s in de winkels in Nederland en België, bij e-Commerce, Distributie en Logistiek, bij Albert Heijn to go en in België. Albert Heijn is onderdeel van Ahold Delhaize, actief in 10 landen met meer dan 20 retailmerken.

Ahold Delhaize is één van de grootste food-retailers van de wereld en toonaangevend in zowel supermarkten als in e-Commerce. Met onze sterke lokale merken bedienen we wekelijks meer dan 54 miljoen klanten in Europa, de Verenigde Staten en Indonesië. Er werken bij ons meer dan 410.000 collega's in bijna 7.000 (online) supermarkten. Vanuit het Ahold Delhaize hoofdkantoor in Zaandam en vanuit huis werken we iedere dag aan onze missie om het leven van onze klanten een beetje beter en makkelijker te maken.

Working for us

Werken bij Ahold Delhaize betekent werken voor de grootste retailbrands in Nederland. Ieder met hun eigen propositie en cultuur, maar met een gemeenschappelijk doel het leven van klanten iedere dag een stukje beter en makkelijker maken.

Beter leven is niet alleen voor klanten een uitdaging maar ook voor het vinden van werk dat bij je past. Bij Albert Heijn snappen we dat iedere stap in je carrière weer een nieuwe uitdaging is. En wat dat betreft hebben we je een hele wereld te bieden, een wereld die verder gaat dan goede arbeidsvoorwaarden. Werken bij Albert Heijn is niet zomaar een baan. Het betekent werk met betekenis, in een informele cultuur met inspirerende teamgenoten die net als jij graag voorop willen blijven lopen en verschil willen maken. Je werkt met én leert van experts in hun vakgebied en je krijgt “best in class” begeleiding om je eigen ontwikkeling en loopbaan vorm te geven. Daarmee is kiezen voor een baan bij Albert Heijn niet alleen een baan voor nu, maar ook voor later.