EY

This event is also open for English-speaking students, so for the English information please visit https://www.ey.com/en_us/who-we-are. 

Selection for this event will be based on CV. 

De gevolgen van het pensioenakkoord, het kwantificeren van verzekeringstechnische risico’s, een hogere levensverwachting, de digitalisering en innovatie binnen de verzekeringssector, data analytics en de intrede van nieuwe wet- en regelgeving (o.a. IFRS 17) zijn maar een aantal onderwerpen waar EY Actuarissen zich mee bezig houdt. Voor deze adviesgroep zijn we op zoek naar kandidaten die hun scriptie bij ons willen schrijven of als werkstudent deeltijd mee te werken op verschillende opdracht bij Actuarial Services. Ook zij wij altijd opzoek naar starters. Geïnteresseerd? We ontmoeten je graag!

Jouw uitdaging

Tijdens een afstudeerstage bij EY Actuarissen verricht je zelfstandig onderzoek vanuit ons kantoor in Amsterdam. Het onderwerp van de opdracht wordt in onderling overleg vastgesteld. Je krijgt een begeleider en mentor die je ondersteunt bij het formuleren van de probleemstelling bij de start van je scriptie, maar zeker ook (academische) begeleiding geven gedurende je stage. Daarnaast helpt hij/zij je wanneer je praktische vragen hebt en zorgt ervoor dat je, indien gewenst, een aantal dagen kunt meelopen in de praktijk. Een afstudeerstage bij EY Actuarissen biedt jou de gelegenheid om tijdens het afstuderen een waardevolle en relevante ervaring op te doen.

Jouw verantwoordelijkheden

Als scriptie stagiair is het jouw verantwoordelijkheid om zelfstandig onderzoek uit te voeren voor de afdeling Actuarial Services. Je bent zelfsturend en proactief en weet de juiste mensen binnen de organisatie te vinden die jou verder kunnen helpen bij het optimaliseren van je onderzoek. Je maakt makkelijk contact en bent, indien nodig, bereid advisors te ondersteunen bij verschillende werkzaamheden. Je bent beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week. Wij helpen je uiteraard bij het bepalen van een passend scriptieonderwerp, maar waarderen het ten zeerste als je zelf met een voorstel komt. Hierbij kan je denken aan een onderwerp in een van de volgende richtingen:

  • Asset Risk Management

  • Schadeverzekeringen

  • Levensverzekeringen

  • Pensioenen

  • Data Analytics

  • Zorg