KPMG case

This event is also open for English-speaking students so for English information, visit https://home.kpmg/xx/en/home/about/who-we-are.html. 

KPMG biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Audit en Advisory. Als KPMG’er adviseer je in een team een breed palet aan klanten; vaak internationale ondernemingen. Zij willen groeien of veranderen. Wij combineren de nieuwste technologieën met wat we in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Technologie zorgt pas voor vooruitgang als deze wordt ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit. Zo kijken wij naar vooruitgang. En jij? 

Aan welk financieel vraagstuk je ook denkt, bij KPMG kan je er mee aan de slag. Van het begeleiden van fusies en overnames tot risk management en digital sourcing.

Bij KPMG ontmoet je een open en informele cultuur. Een stimulerende mix van ondernemingszin, creativiteit en teamspirit. Je kunt jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het verschil kunt maken. 

Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen voor een excellent aanbod van opleidingen en ontwikkelprogramma’s, zodat jij alle mogelijkheden hebt om jouw eigen leerpad te bepalen. Natuurlijk groei je ook hard door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. Zo brengen wij niet alleen jou verder, maar ook onze klanten en de maatschappij.

Binnen KPMG beginnen de carrièremogelijkheden al tijdens je studie. Als werkstudent, stagiair of scriptant werk je vanaf dag één werk je direct mee op lopende opdrachten om zoveel mogelijk praktijkervaring op te doen. Werken bij KPMG naast je studie kan al vanaf een paar maanden. Heb jij de ambitie om door te groeien en de grenzen van je talenten te verleggen? Wij verkennen samen met jou alle opties. Afhankelijk van je ontwikkeling kun je snel doorstromen naar een hogere functie en neemt je verantwoordelijkheid toe. Van trainee of consultant tot partner; alles is mogelijk.

KPMG Nederland heeft ruim 3500 medewerkers. Wereldwijd zijn we actief in 146 landen en werken we met meer dan 173.000 collega’s om onze klanten verder te helpen. De man/vrouw verhouding binnen Nederland is 62%/38% en de gemiddelde leeftijd van onze collega’s is 33 jaar. 

Vind jouw uitdaging bij KPMG! Kijk snel op www.werkenbijkpmg.nl

The case will be presented in English and is for Ba3 and higher.