EY Lunch

Helaas zal de EY Lunch dit jaar niet door kunnen gaan in verband met de huidige COVID-19 maatregelen.

De gevolgen van het pensioenakkoord, het kwantificeren van verzekeringstechnische risico’s, een hogere levensverwachting, de digitalisering en innovatie binnen de verzekeringssector, data analytics en de intrede van nieuwe wet- en regelgeving (o.a. IFRS 17) zijn maar een aantal onderwerpen waar EY Actuarissen zich mee bezig houdt. Voor deze adviesgroep zijn we op zoek naar kandidaten die hun scriptie bij ons willen schrijven of als werkstudent deeltijd mee te werken op verschillende opdracht bij Actuarial Services. Ook zij wij altijd opzoek naar starters. Geïnteresseerd? We ontmoeten je graag!

Tijdens deze lunch naast de prachtige Kralingse Plas krijg je de kans om al je vragen aan medewerkers van van EY te vragen. Ontdek hoe het is om bij EY Actuarissen te werken onder het genot van lekker eten en drinken bij 'De tuin van de Vier Windstreken'. 

Please note that this event is open for Dutch speaking BSc-3, BSc-4 and (pre-)master students only and the participants will be selected based on CV.